Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/pampress/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/pampress/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1164
Xharra: Me u pasë rreh n'emision temin, dytë i kisha nxjerrë jashtë prej veshëve - Pampress
Sunday, July 22

Xharra: Me u pasë rreh n’emision temin, dytë i kisha nxjerrë jashtë prej veshëve

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Moderatorja e emisionit “Jeta në Kosovë”, Jeta Xharra, e ka komentuar rrahjen mes dy deputetëve gjatë një emisioni i cili po transmetohej direkt në Klan Kosova.

Ajo ka thënë se rastet e këtilla janë të pakëndshme dhe ka treguar si do të vepronte po që se incidenti do të ndodhte gjatë emisionit të saj.

“Me u pasë rreh n’emision temin, dytë i kisha nxjerrë jashtë prej veshëve. Edhe nuk i kisha lanë me ardhë në emision pa e thirrë prindin”, ka thënë Xharra.

 

Share.