Home / FOTO E DITËS / VOTO NAIM BAZAJN PËR KRYETAR TË DRENASIT!

VOTO NAIM BAZAJN PËR KRYETAR TË DRENASIT!

Ne kemi gjetur njeriun që i di hallet tona. Ai do të bëhet kryetar edhe kur s’dëshiron të bëhet. Modestia e tij është më e madhe se vepra e tij. Ai është kandidati ynë. Ai është NAIM BAZAJ.

jo-kadri-rankoviqit-2

About pampress

Check Also

FOTO E DITËS – ISIS pro të drejtave të LGBT’së

Organizata terroriste ISIS ka mahnitur botën dhe vetë besimtarët që ndjekin ata me gjestin e ...