Tuesday, March 26

Thaçi me veshje sportive, bëhet gati me lujt q*** me ndërkombëtarët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fund e krye i veshur me “Nike”, Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, po bëhet gati. Me veshjen e tij sportive ai paralajmëron se ësht gati për lojë.

E, si çdo herë tjetër, djaloshi nga Buroja shpreh gatishmërinë për të luajtur lojën për të cilën ai zotohet se e luan më së miri. Ajo është loja q*** me ndërkombëtarët.

Për zotësinë e tij në këtë lojë, Thaçi ka kohë që është shprehur, gjë e cila u mor vesh pas publikimeve të disa përgjimeve të bisedave të tij me bashkëpartiakë.

Edhe në të kaluarën, por edhe së voni, i pari i vendit ka bërë me dije se nga ndërkombëtarët i pëlqen të luajë q*** më së shumti me diplomatë nga Brukseli (shqiptimi origjinal i tij BrukseLLi).

Megjithatë, historia tregon se në këtë lojë në shumicën e herave presidenti ka dalë humbës. Por, vlem të vlerësohet ambicia e tij për t’u bërë një lojtar i zoti në këtë sport, që kryeministri Haradinaj dhe Konjuca i VV’së do ta quanin “sport të rëndë”.

Share.