Post Tagged with: "Cobra City"

FMN jep dritën jeshile: Qeveria të ndihmojë Kallashin

FMN jep dritën jeshile: Qeveria të ndihmojë Kallashin

Organizata FMN i ka dhënë dritën jeshile Qeverisë së Kosovës, për të ndihmuar Donjeta Kasumin – Kallashin, për renovimin e lokali të saj të djegur, Cobra City. Në njoftimin që vjen nga FMN, specifikohet rëndësia që ka ky tempulli i […]

Delawie: Djegia e Cobra City’t dëmton demokracinë në Kosovë

Delawie: Djegia e Cobra City’t dëmton demokracinë në Kosovë

Ambasadori amerikan në Prishtinë, Greg Delawie, ka komentuar djegien e lokalit monumental në Prizren, Cobra City. Delawie ka thënë se ai është kundër çdo zjarri kudo. Ai madje ka potencuar se është edhe kundër tymit, meqenëse ku ka tym, potencialisht […]

Qeveria jep 50.000 euro për renovimin e Cobra City’t

Qeveria jep 50.000 euro për renovimin e Cobra City’t

Qeveria e Kosovës ka pranuar me shqetësim lajmin për djegien e lokalit Cobra City. Mirëpo, I mënjehershëm ka qenë edhe reagimi I tyre përtejdeklarativ, pasi që mënjeherë ka ndarë 50.000 euro për renovimin e këtij lokali monumental. Kjo u konfirmua […]

Thaçi: Djegia e Cobra City’t, veprim anarkisto-komunist

Thaçi: Djegia e Cobra City’t, veprim anarkisto-komunist

Kandidati për president, njëherit njohës I kulturës franceze, ka dënuar ashpër djegien e lokalit Cobra City, ku pronare është valltarja e njohur, Kallashi. Ish kryeministri Thaçi e ka konsideruar këtë veprim si shumë të dëmshëm për integrimet evropiane, dhe të […]