Home / Tag Archives: Azem Syla

Tag Archives: Azem Syla

Kisha në oborrin e UP’së e uzurpuar nga Azem Syla dhe Berat Buzhala

Kundërshtimi i një pjesë të komandantëve të UÇK’së ndaj rrënimit të Kishës Ortodokse serbe brenda hapësirës së kampusit universiitar, duket se ka një arsye të fortë prapa. Njëri nga komandantët më me nam në histornë e uzurpimeve dhe keqpërdorimeve, Azem Syla, është uzurpator edhe i këtij objekti të quajtur kishë, ...

Read More »

Azem Syla në grevë urie, kërkon hurme për syfyr dhe iftar

I njohuri si ‘Daja’, i cili tash e sa ditë gjendet prapa grilave për shkak të dallaverave të shumta me pronar, duket se e ka gjetur agjërimin si rrugë për të ia lehtësuar dhe larë mëkatet e shumëfishta. Por, agjërimi duket të mos ketë filluar mirë për ‘Dajën’. Në syfyrin ...

Read More »

Azem Syla kthehet në Kosovë, fshihet në Shpellën e Gadimës

Deputeti i PDK’së, Azem Syla, i kërkuar nga Policia e EULEX-it dhe e Kosovës, është kthyer brenda terriotrit të Republikës së Kosovës, por nuk i është dorëzuar Policisë. Burime tona mjaft të thella dhe shumë të afta, tregojnë se invalidi zviceran me prejardhje shqiptare tashmë gjindet në afërsi të Lipjanit, ...

Read More »