Post Tagged with: "Atifete Jahjaga"

Seremb Gjergji uron Ismetin: Ismet vëlla – unë e nisa, ti e bitise

Seremb Gjergji uron Ismetin: Ismet vëlla – unë e nisa, ti e bitise

Kandidati i hershëm dhe i përhershëm për president të Kosovës, Seremb Gjergji, ka uruar triumfuesin e sondazhit të pampress.com, Ismet Hebibin, i cili fitoi kundër rivalit Hashim Thaçi. Serembi ka shprehur fillimisht pakënaqësinë e tij për faktin që nuk ishte […]

Jahjaga: Hikmeti m’ka dalë tinëz në protestë

Jahjaga: Hikmeti m’ka dalë tinëz në protestë

Presidentja e Kosovës, Atifete Jahjaga, ka reaguar pas ngjarjeve të sotme. Ajo ka thënë se nuk kishte menduar se do të kishte aq njerëz në protestë. “Qysh jemi kan tun nejt, vec kur e kemi pa n’televizion një numër t’madh […]