Sunday, January 20

Senzacionale: 30 minuta lojë, Kosova ende nuk pëson gol

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Po luhet ndeshja e 10 kualifikuese e Përfaqësueses së Kosovës për Botërorin në Rusi. Ndeshja e fundit e saj në kuadër të këtyre kualifikimeve është dule u luajtur në Islandë, kundër saj.

Por, një gjë që bie në sy në këtë deshje është rekordi senzacional i Kosovës. Ajo nuk ka pësuar gol as pas 30 minutave lojë.

Shifrat momentale janë zero me zero. Ndeshjen e luajtur mes Kosovës e Islandës në vendin tonë, Kosova e pati humbur.

Bashkë me humbjen ndaj Islandës. nga nëntë ndeshjet e luajtura deri më tani, Kosova liston edhe 7 humbje të tjera dhe një barazim me Finlandën.

Megjithkëtë, Kosova ka rastin që sonte përkundër humbje potenciale ta ruaj pikën e vetme të fituar me Finlandën, dhe rrjedhimisht edhe vendin nr. 6 në tabelë apo vendin e fundit.

 

Share.