Monday, March 25

Ramush Haradinajt i refuzohet viza, kurse Gjyste Vulaj viziton disa herë në vit Amerikën

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shtetet e Bashkuara të Amerikës i kanë refuzuar vizën të parit të ekzekutivit të Kosovës, zotit Ramush Haradinajt.

Me këtë rast, Kryeministrit të vendit i është pamundësuar pjesëmarrje në Lutjet e Mëngjesit. Këtë, ai deshi ta mbante fshehur nga publiku, por kjo gjë veçse është konfirmuar gjatë ditës së sotme.

E, ndërkohë që Haradinaj përballet më vështirësi në marrjen e vizës, është këngëtarja Gjyste Vulaj e cila ka lënë sot Gjermaninë dhe ia ka mësyer ShBA’ve.

Për dallim nga Haradinaj, këngëtarja nga Mali i Zi viziton ShBA’të disa herë brenda viti, dhe për një gjë të tillë asnjëherë nuk i janë shfaqur probleme me vizën.

Mësohet se lideri i AAK’së i ka kërkuar ndihmë burrit të këngëtares, Sokol Vulajt, biznesmen i njohur, që të ia mundësojë edhe atij udhëtimin përtej Atlantikut.

Share.