Friday, January 19

Pra

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shkruan për PamPress: Lumir Abdixhiku a.k.a. Nutella

Pra,

Paska shqiptarë që i gëzohen humbjes së Kosovës, të shtetit të vet. Paska dhe të tjerë që ende pa i bë tri lojë mirë pas pranimit, sugjerojnë shuarjen e saj. S’japin shtytje për përmirësim e ngritje, për triumf, por kërkojnë dorëzim. N’gjunj, ende pa u ngritë n’këmbë mirë.

Dorëzimi është për të ligë. Të fortit e bajnë këtë vend.

Djemtë më të mirë të Kosovës do të bëjnë këtë Kombëtare – të shtetit të vet – siç i kanë bërë Kombëtaret tjera. Përkrahësit e pasinqertë e kalkulant, që mezi s’paskan pritur t’i bijnë në qafë, s’kanë rrugë para.

Share.
  • Rrapi Dollogozhdës

    Nutella o i fort” Ha hekër!