Wednesday, February 20

Pas këngës ‘Ta ha gojën’, Blero lanson këngën ‘Ma hanksh mutin’

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këngëtari diskutabil, i cili njihet për këngë të lloj-llojshme e me motive kurrfare, ka mxjerrë edhe një këngë të re pas hitit ‘Ta ha gojën’.

Bëhet fjalë për Bleron dhe këngën e tij më te re ‘Ma hanksh mutin’, e cila po thyen rekordet e klikueshmërisë në youtube.

Kënga ka një spot mjaft të nxehtë dhe një pjesë e spotit është e realizuar afër një grope septike në Komoran.

Tekstin e këngës e ka bërë Uki Latifi, një tekst ky mjaft eksplicit, por mjaft përmbajtësor dhe i thukët.

Ndërsa muzikën e këngës ‘Ma hanksh mutin’ e ka realizuar Prygo.

Share.