Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/pampress/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/pampress/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1164
Parada e LGBT'së në Prishtinë, zbrazet Gjakova - Pampress
Sunday, July 22

Parada e LGBT’së në Prishtinë, zbrazet Gjakova

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjakova sot ka përjetuar eksod të paparë të qytetarëve të saj në drejtim të Prishtinës. Nga Republika e Krenarisë, qytetarë të shumtë ia kanë mësyer kryeqytetit për të marrë pjesë në paradën e organizuar nga komuniteti LGBT.

Autobusë të shumtë shumtë shumëngjyrësh me shumë pasagjerë me flamuj ngjyra-ngjyra, njëri pas tjetrit, në mënyrë të organizuar janë nisur në Prishtinë dhe kanë pushtuar sheshin.

Siç raportojnë burimet tona, shumica e tyre kanë pasur edhe kuletat me vete, por deri më tani nuk janë raportuar taste të rënies së kuletave në tokë.

Share.