Berat Buzhala akuzon Leze Qenën për lidhje me Blerim Devollin

Pronari formal i uebsajtit Express, duket se ka vendosur të flas për një ‘aleat’ tjetër të biznesmenëve të familjes Devolli. Tani, pas akuzave ndaj Shpend Ahmetit, ka vendosur të akuzojë edhe një person tjetër për bashkëpunim me ta. I njohuri si Komandant Çabiqi ka drejtuar mal akuzash në drejtim të ...

Read More »

Analizë e PamPress’it: Azem Vllasi, problem gjeopolitik

Rasti i plagosjes së Azem Vllasit duke se po shkakton tensione në Ballkanin edhe ashtu të shkundur politikisht kohëve të fundit.   Jo rastësisht rikthimi i nacionalizmave po prek pikërisht në korifenjtë e internacionalizmit, kësaj ideje të paepur, iluministe dhe mbarënjerëzore të Josip Brozit në shekullin e kaluar.   Fakte ...

Read More »