Lajmet e fundit

Mendimi i Kallashit për Berat Buzhalën (Video)

Mendimi i Kallashit për Berat Buzhalën (Video)

Gjatë një interviste dhënë për portalin e saj të preferuar Express, Kallashi ka folur për shumë tema. Ajo tregoi se i pëlqen vallëzimi, tregoi se ka pasur oferta edhe nga politikanë të shquar, foli edhe për pjesën e trupit që […]

Topi ngulet në lloq, s’arrijnë ta nxjerrin 22 futbollistë

Topi ngulet në lloq, s’arrijnë ta nxjerrin 22 futbollistë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një ndeshje futbolli në Superligën e Kosovës, ngjarje kjo e disa javëve më parë, që për arsye të pa marrura vesh, është fshehur nga publiku. Bëhet fjalë për ndeshjen e famshme Llapi-Prishtina, e […]

Ekskluzive: Zbulohet emotikoni më i dashur i Kadri Veselit

Ekskluzive: Zbulohet emotikoni më i dashur i Kadri Veselit

Gazetarja jonë për çështje të Facebook-ut, Twitter-it, Google +, LinkedIn-it dhe Hi 5, ka analizuar përdorimin e emotikonave nga deputetët e Parlamentit të Kosovës dhe ka dalë me përfundime mjaft interesante. Shumica dërmuese e deputetëve përdorin fytyrat e lumtura, një […]

Gjellërat e ‘Sabrisë’ ju mbajnë në ‘top formë’

Gjellërat e ‘Sabrisë’ ju mbajnë në ‘top formë’

Ushqimi është një problem madhor në ditët e sotme kur marrim parasysh dinamikën e jetës së njëriut modern shqiptar, një njeri punëtor, që fokus kryesor tradicionalisht e ka pasur punën. Shumë njerëz në pauzat e drekës (sidomos) futen në dilemma […]