Sunday, January 20

Mërgim Mavraj: Po dyshoj që topat në Francë do t’jenë nga lëkura e derrit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nën kredon ‘Hallallin se bejme haram -Haramit si bejme reklam’, Mërgim Mavraj lehtë mund të mos marrë pjesë në Kampionatin Evropian të  Futbollit, EURO 2016, që mbahet në Francë.

Kjo, krejt për shkak të një dyshimi që futbollisti shqiptar ka rreth një komploti që po bën Franca ndaj tij, kinse do të fusin në ndeshjet e Shqipërisë topa nga lëkura e derrit, vetëm pse ky i fundit është mysliman i devotshëm.

Mbrojtësi i Kombëtares shqiptare dje deklaroi se nuk do të vesh fanellën e Kombëtares me reklamën e birrës Peja.

Dhe më dyshimin e ri të tij, duket që po vështirësohet pjesëmarrja e tij në EURO 2016.

Share.