Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/pampress/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/pampress/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1164
Ja sa është rritur asistenti personal i Enver Hoxhajt (Foto) - Pampress
Sunday, July 22

Ja sa është rritur asistenti personal i Enver Hoxhajt (Foto)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të gjithë e njihni Enver Hoxhajn. Nëse jo për angazhimin si ministër apo nënkryetar i PDK’së, të paktën për librat e shumtë të lexuar të filozofit të mirënjohur, Jurgen Habermas.

Megjithatë, shumë pak e njihni asistentin e tij personal, Bashmir Xhemaj, i cili tani është rritur dhe duket tamam si një burrë.

Bashkimi, të cilin në ministri e thërrasin “Mili”, është mjaft i angazhuar me punët teknike të Hoxhajt. Por, në disa raste ai gjen kohë edhe për debate filozofike me shefin e tij.

Share.