Monday, March 25

Imazhimi me rezonancë magnetike e trurit të Milaim Zekës e diagnostifikon me probleme me tru

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Imazhimi me rezonancë magnetike (IRM) është metodë e cila për përfitimin e imazheve përdor radiovalët dhe fushë shumë të fortë magnetike me çka fitohen imazhe të qarta e të detajizuara të organeve dhe indeve të brendshme.

Pas një vizitë te radiologu pasi u rrah nga Frashër Krasniqi, deputeti Milaim Zeka ka përdorur këtë teknikë, përmes të cilës është diagnostifikuar me probleme të mëdha në tru.

IRM e realizuar në trurin e Zekës përmes përdorimit të së paku dy sekuencave në rrafshe të ndryshme ka paraqitur shkallë jashtëzakonisht të lartë të fëlliqirës në trurin e tij.

Pjesa sagjitale e trurit të tij pasqyron fotografinë e një lope në fotografin që ne posedojmë, kurse në pjesën frontale nuk shihet asgjë përveç një penisi të madhësisë mesatare.

Detektimi i këtij problemi e arsyeton fjalorin që Zeka e përdor ndër vite, por dokumenton një rrezik që mund të përshkallëzohet, aq sa në të ardhmen fjalori i Zekës të reduktohet vetëm tek dhjetë fjalë e shprehje: mut, kar, pidh, lopë, budallë, bullicë, Abri, ta qi pidhin e nanës, both, shurrë.

 

Share.