Tuesday, March 26

Hitleri i shfaqet në ëndërr Mladicit: Paska me t’u qi nana, paske me cofë ngadalë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Krimineli serb Ratko Mladic sot është dënuar me burg të përjetshëm për krimet e kryera ndaj popullit boshnjak. Mladic që po jeton vitet e fundit të jetës, kësaj të fundit do t’i jep fund në njërën nga qelitë e burgut.

Por, me t’u dënuar nga drejtësia ndërkombëtare, Mladic, i cili njihet si “kasapi i Bosnjës”, ia ka futur një sy gjumë, me ç’rast ka përjetuar një moment të pakëndshëm gjatë gjumit, pasi ka parë një endërr të keqe.

Kriminelit serb i është shfaqur në ëndërr krimineli gjerman, Adolf Hitler, i cili i ka përcjellë disa porosi Mladicit.

“Ratko, çfarë të gjeti bir? Mua nuk më dënoi kurrë asnjë gjykatë. Ty ta paskan qi nanën keq. A s’po te vie turp nga vetja? Pleqërinë tënde do ta kalosh në burg, vdekjen do ta përjetosh prapa grilave. Ke me cofë në burg o hajvan”, janë fjalët e Hitlerit që i ka parë ëndërr Mladic.

Duke treguar më tej për ëndërr, Mladic ka thënë se Hitleri ka tentuar ta frikësojë atë, duke ia përmendur Dr. Mengelen.

“Ratko, sapo të bëhesh banor i qelisë, ëngjëlli i vdekjes Josef Mengele do të vie dhe do të eksperimentojë me ty, për të kuptuar a je racë e pastër ariane”, i ka thënë Hitler krimnelit serb në ëndërr, sipas këtij të fundit.

 

Share.