Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/besnikzki/webapps/pampress/index.php:52) in /home/besnikzki/webapps/pampress/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1164
Hapet grupi më i ri në facebook - "Maniakë të Asamblesë" - Pampress
Sunday, July 22

Hapet grupi më i ri në facebook – “Maniakë të Asamblesë”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në mesin e grupeve të shumta të rrjetit social facebook, tash e tutje do të jetë edhe grupi “Maniakë të Asamblesë”.

Grupi është hapur sot në orët e pasdites nga një asambleist i paidentifikuar. Brenda tre orësh kvtij grupi i janë bashkuar 7000 anëtarë, të gjithë kandidat për asambletë komunale anë e kënd Kosovës.

Po ashtu, shumë shpejt kanë filluar publikimet në këtë grup. Raportohet se 500 postimet e para janë të gjitha me fotografitë e kandidatëve, dhe me dighiturën që fillon me “Të dashur miq…”.

Në këtë grup po planifikohen të jepen zotimet nga secili kandidat për asamble për katër vjeçarin e ardhshëm.

Share.