Sunday, January 20

Godet Mentor Kurtishi , këngë me ISIS-in (Video +41)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këngëtari i këngëve vajtuese që jo rrallë kanë çuar deri në prerje të venave, por shpesh edhe ndonjë organi trupor, Mentor Kurtishi, ka realizuar bashkëpunim tejet interesant dhe të çuditshëm.

Këngëtari simpatik ka realizuar një këngë me ekstremistët e ISIS-it. Është Mentori ai që këndon, ndërsa pjesëtarët e Shtetit Islamik janë instrumentistë.

Kënga po pëlqehet mjaft shumë sin ë Kosovë, ashtu edhe brenda Kalifatit.

Dëgjojeni mëposhtë këtë projekt të papritur muzikor:

 

Share.