Wednesday, January 23

Digjet libri i Remit në Londër

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ka eskaluar rëndë situata në Britaninë e Madhe.

Votimi për dalje nga BE, po përcillet me aktivitete të ndryshme për zhdukjen e çdo gjëje që ka lidhje me prespektivën evropiane.remi 1

Së fundi, një grup prej dhjetra qytetarëve nga Londra, kanë djegur librin e madhërishëm ‘Në Evropë apo Europë”, të deputetit të PDK’së, Rrustem Mustafa-Remi.

Grupi i londinezëve që u morën me djegien e librit mësohet se kanë origjinë nga Malisheva dhe Ferizaji.

Kjo është hera e parë që një libër i një shqiptari etnik digjet në një vend evropian. Në fakt, tashmë vend joveropian ose mbievropian.

 

Share.