SHNETA

Ndodhi më në fund: Bashkohen Blero dhe Teuta

Ndodhi më në fund: Bashkohen Blero dhe Teuta

Këngëtari filozof, njëherit baba i Tarës, është bashkuar më në fund me aktoren jofilozofe, njëherit nëna e Tarës, Teutën. Një gjë e tillë ka ndodhur pas një serie lajmesh që përflitnin qysh moti një bashkim mes tyre. Në lidhje me këtë, […]