Browsing: OP/ED

OP/ED
By
Pra

Shkruan për PamPress: Lumir Abdixhiku a.k.a. Nutella Pra, Paska shqiptarë që i gëzohen humbjes së Kosovës, të shtetit të vet. Paska dhe të tjerë që ende…

OP/ED
By
Tutë nga frika!

Shkruan: Xhevdet Fetahaj-Jeffy “Tuta hanë dardha të buta”, paskësh qenë e vërtetë qysh në fillet e krijimit të njerëzimit, e lëre më sot, në ditët kur…

OP/ED
By
Poltikan na keni shkatrru rinin

Shkrimi në vijim, nuk shpreh domosdo bindjet e Redaksisë. Arsyeja e publikimit të tij në portalin tonë është thuktësia që vërehet në të shkruarit e kolumnistit…

OP/ED
By
Halil Matoshi si hiperBOLE

27 Shtator 2015 – 18:50 – Prof. Dr. Koço BOLEtini     Halil Matoshi ka kohë që është shndërrua në një person që flet me hiperbola. E nëse ka person…