Browsing: OP/ED

OP/ED
HYMNI GJITHËKOMBËTAR
By

Se si janë shqiptarët Dun t’rrijne veç n’krevat T’qijne nënen e vet Nga mëngjesi n’darkë   Edi, Edvin Rama N’vend se në spital Dhe pse është…

OP/ED
Pra
By

Shkruan për PamPress: Lumir Abdixhiku a.k.a. Nutella Pra, Paska shqiptarë që i gëzohen humbjes së Kosovës, të shtetit të vet. Paska dhe të tjerë që ende…

OP/ED
Tutë nga frika!
By

Shkruan: Xhevdet Fetahaj-Jeffy “Tuta hanë dardha të buta”, paskësh qenë e vërtetë qysh në fillet e krijimit të njerëzimit, e lëre më sot, në ditët kur…