OP/ED

Pra

Pra

Shkruan për PamPress: Lumir Abdixhiku a.k.a. Nutella Pra, Paska shqiptarë që i gëzohen humbjes së Kosovës, të shtetit të vet. Paska dhe të tjerë që ende pa i bë tri lojë mirë pas pranimit, sugjerojnë shuarjen e saj. S’japin shtytje […]

Cozmani e Noizy rrihen, Tuna me ‘zogun’ e saj krihet

Cozmani e Noizy rrihen, Tuna me ‘zogun’ e saj krihet

Dje kam përcjellur me vemendje rastin e një përleshje që ndodhi para Swiss Diamondit mes dy grupeve reperësh, Babastas dhe OTR. Pas këtj konflikti, unë dhe Aleanca shprehëm shqetësimin tonë që midis shesheve të Prishtinës shfaqen këso skena, ku rinia […]

Tutë nga frika!

Tutë nga frika!

Shkruan: Xhevdet Fetahaj-Jeffy “Tuta hanë dardha të buta”, paskësh qenë e vërtetë qysh në fillet e krijimit të njerëzimit, e lëre më sot, në ditët kur njeriu nuk ka të bëjë shumë me njeriun, por faktin njohës e ka vetëm […]

Poltikan na keni shkatrru rinin

Poltikan na keni shkatrru rinin

Shkrimi në vijim, nuk shpreh domosdo bindjet e Redaksisë. Arsyeja e publikimit të tij në portalin tonë është thuktësia që vërehet në të shkruarit e kolumnistit më të ri të portalit tonë dhe rima që ka arritur ta përdorë në […]

Halil Matoshi si hiperBOLE

Halil Matoshi si hiperBOLE

27 Shtator 2015 – 18:50 – Prof. Dr. Koço BOLEtini     Halil Matoshi ka kohë që është shndërrua në një person që flet me hiperbola. E nëse ka person që nuk e njeh këtë figurë letrare, hiperbola ndërtohet mbi bazën e zmadhimit tej mase […]