Home / LAJME

LAJME

Thaçi dërgon në Kuvend Ligjin për Pordhë të Ftohta

Presidenti i vendit pasi që dështoi dhe më pas tërhoqi Ligjin i cili bën shndërrimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në Forca të Armatosura, ka vendosur që Kadri Veselit t’ia dorëzojë një Ligj tjetër me rëndësi jashtëzakonisht të madhe për Republikën e Kosovës. “I nderuari Kryetar i Kuvendit të ...

Read More »