FUN

EULEX i bën thirrje Azem Sylës: Dil Dajko se u djeg loja!

EULEX i bën thirrje Azem Sylës: Dil Dajko se u djeg loja!

Pas përpjekjeve tërëditore nga EULEX dhe Policia e Kosovës për ta kapur ‘kryekapon’ Azem Syla me 50 hajdutët e tij, duket se organet e rendit janë dorëzuar. Përmes një komunikate jashtëzakonisht të shkurtër për media, EULEX i ka bërë thirrje Azem […]

Shqiptari pagëzon vajzën me emrin ‘Erëkëmba’

Shqiptari pagëzon vajzën me emrin ‘Erëkëmba’

Të gjithë kemi dëgjuar emra si, Erëmira, Erëlinda, Erëblina etj., por këtij vargu emrash iu është shtuar edhe emri Erëkëmba. Një emër të tillë ia ka vendosur Bilall Qafleshi nga Aqareva vajzës së tij të sapolindur. I pyetur për ketë […]