Home / FOTO E DITËS

FOTO E DITËS

Sa të madh duhet ta kemi penisin sipas Kanunit? Sa e kishte Leka?

  Përveç që është përmbledhje e normave dhe dokeve shqiptare me karakter juridiko-social, Kanuni i Lekë Dukagjinit del të jetë i rëndësishëm edhe në aspektin seksual. Ligjet e Kanunit  përveç si norma shoqërore dhe si një sistem vetëqeverisës që mbizotëronte në viset e malësive të Shqipërisë së Veriut në kohën kur ...

Read More »

BE-Britanisë: Po kah po dilni bre?

Bashkimi Evropian duket se ka filluar të tallet me largimin e Britanisë së Madhe. Në faqen zyrtare të BE’së, është shpërndarë një foto e ‘Stupcave’, ku shkruan ‘Kah po dilni bre’. Përdorimi i një reklame të tillë, përveçse si tallje me britanezët, po konsiderohet edhe provokim, pasi që po përflitet ...

Read More »

FOTO E DITËS – ISIS pro të drejtave të LGBT’së

Organizata terroriste ISIS ka mahnitur botën dhe vetë besimtarët që ndjekin ata me gjestin e tyre të fundit. Përmes kësaj foto, ata kanë dalë pro të drejtave të komunitetit LGBT. “La Ilaha IllAllah Muhammadur Rasulullah, LGBT marshallah” kanë shkruar ata në këtë foto të publikuar në rrjetet sociale. Poashtu, militantë të kësaj organizate kanë ...

Read More »