Home / ARTE

ARTE

Digjet libri i Remit në Londër

Ka eskaluar rëndë situata në Britaninë e Madhe. Votimi për dalje nga BE, po përcillet me aktivitete të ndryshme për zhdukjen e çdo gjëje që ka lidhje me prespektivën evropiane. Së fundi, një grup prej dhjetra qytetarëve nga Londra, kanë djegur librin e madhërishëm ‘Në Evropë apo Europë”, të deputetit ...

Read More »

Hapet e pamja për David Bowie-n në Dit’ e Nat’, zgjat 3 ditë

Në kafe-librarinë e njohur Dit’ e Nat’, është hapur e pamja pas vdekjes së rok këngëtarit legjendar, David Bowie. Lajmi është konfirmuar nga vetë pronari i kafe-librarisë dhe këngëtari i mirënjohur, Genc Salihu. “Tue ardhë prej nji shoqnie patriarkale, por i rritun në nji familje mjaftueshëm të moderueme dhe të ...

Read More »