Wednesday, January 23

Behgjet Pacolli blen I Phone X me ID Face, nuk ia identifikon fytyrën për shkak të botoksit

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

I Phon X, produkti më i ri nga Apple, nuk do t’i kryejë Behgjet Pacolli. I ka blerë një smart phone të tillë, por ai nuk do t’i kryejë punë, pasi që i njëjti nuk po ia identifikon fytyrën.

Këtë gjë e kanë marrë vesh burimet tona të afërta me ministren Albena Reshitaj.

“E vërtetë. Pacolli ka blerë I Phone X sepse ai është i apasionuar pas teknologjisë. Por, ai nuk po i kryen punë. Nuk dihet pse nuk po ia identifikon fytyrën, ama po dyshohet se është për shkak të botoksit”, ka thënë ky burim.

I njëjti burim tregon se I Phone X i ka funksionuar krejtësisht normal vëllait të Behgjetit, Rrahim Pacolli, i cili tani është duke e përdorur telefonin e blerë nga lideri i AKR’së.

Behgjeti në të kaluarën i është nënshtruar operacioneve të shumta në fytyrë, duke e ndërruar dukshëm pamjen e tij, apo thënë më mirë, duke i hequr shumicën e rrudhave nga fytyra.

Ministri i Punëve të Jashtme me pamjen aktuale duket porsi një djalë i ri dhe sigurisht që kjo është gjë më e rëndësishme sesa përdorimi i modelit më të ri të I Phone.

Share.