Monday, March 25
FUN

Bajram Gecaj: Unë çdo ditë jam kurban i Qeverisë, jo sikur dashi që është veç për Kurban Bajram

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në prag të festës së Kurban Bajramit, zv/ministri Bajram Gecaj në vend të urimit për myslimanët, ka folur për vetën, duke tërheur një paralele interesante me festën islame.

“Sa herë që vjen Kurban Bajrami, ulem dhe mendoj për veten. Për Kurban Bajramin zakonisht bëhet një dash kurban, kurse ne jetën time, çdo ditë jam kurban, duke u sakrifkuar për Qeverinë e Kosovës dhe Kosovën time”, ka shkruar në një status të tij në facebook, Bajram Gecaj.

Ai më tej ka thënë se dashi për dallim nga ai, sakrifikohet pavetëdijshëm për Kurban Bajram, kurse për vetën ka thënë se e bën  me vetëdije të plota.

Madje, në komentet e tij, Gecaj ka thënë se për hir të sakrificës së tij, është mirë që Kurban Bajrami të zgjatet edhe një ditë.

Share.