Wednesday, January 23

Abdixhiku: As Babastars e as OTR nuk janë zgjidhje, duhet një brez i ri reperësh

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Analisti i mirënjohur, Lumir Abdixhiku, nuk e ka lënë pa reaguar edhe për përleshjen me armë mes anëtarëve të labelit Babastars dhe OTR, nga ku pati edhe të plagosur.

Analisti i rrugëve të treta, i cili nuk është as me shehër e as me Barrilevë, ka gjetur mesin e artë edhe në konfliktin mes reperëve. Me këtë rast, Abdixhiku ka thënë se për Kosovën nuk janë zgjidhje asnjëri label.

“Populli nuk mund të zgjedh mes OTR dhe Babastars. Këta janë klasë e konsumar reperësh. Vendi ynë ka nevojë për një brez të ri reperësh që nuk nxisin sharjen e gjuhën e urrejtjes, por që rivalitetin mes tyre e shprehin me metoda të kulturuara e demokratike”, ka theksuar Abdixhiku.

 

Share.