Lajmet e fundit

Analizë e PamPress’it: Azem Vllasi, problem gjeopolitik

Analizë e PamPress’it: Azem Vllasi, problem gjeopolitik

Rasti i plagosjes së Azem Vllasit duke se po shkakton tensione në Ballkanin edhe ashtu të shkundur politikisht kohëve të fundit.   Jo rastësisht rikthimi i nacionalizmave po prek pikërisht në korifenjtë e internacionalizmit, kësaj ideje të paepur, iluministe dhe […]

Skandal: Berat Buzhala lau bagerat ne 02:00 të mëngjesit (FOTO)

Skandal: Berat Buzhala lau bagerat ne 02:00 të mëngjesit (FOTO)

Personi fizik (Berat Buzhala) i cili e menaxhon personin juridik të Kadri Veselit, pra uebsajtin Gazeta Express, ka shfrytëzuar shërbimet e Ujësjellësit të Prishtinës për të larë bagerat e gurëthyesit të tij. PamPress si mediumi më i pavarur pas pavarësisë […]